Kans-rijk Coaching voor pubers en ouders

  Home > LEV weerbaarhedstraining

 

LEV!
dé weerbaarheidstraining voor tieners

 

LEV! is een tweedaags weerbaarheidsprogramma dat jonge mensen uitdaagt om na te denken over wie ze zijn, waar ze voor staan en waar ze naartoe willen. Het laat jongeren ervaren dat ze kostbaar zijn, en anderen ook! Vanuit die overtuiging ontdekken ze waardevolle principes en krijgen ze praktische tips op terreinen als media, gamen, verslaving, pesten en seksualiteit. 


LEV Weerbaarheidstraining foto puzzelstukje met LEV!

Het programma is geschreven voor jongeren in groepsverband vanaf elf jaar. LEV! prikkelt jongeren om een eigen mening te vormen. Ze ontdekken belangrijke principes door middel van uitdagende werkvormen, filmpjes, denk triggers, confronterende situaties, stellingen en rollenspellen, onder leiding van deskundige trainers. Bovendien leren ze vaardigheden die hen helpen om verantwoorde keuzes te maken en problemen te voorkomen. Het programma heeft vaste onderdelen, maar heeft ook uitgebreide keuzemogelijkheden om het goed te laten aansluiten bij specifieke situaties of thema’s in de betreffende groep. 


LEV! is ontwikkeld door Stichting Chris zoals je hieronder kunt lezen. Christie van Dijken is gecertificeerd trainer van het LEV!-programma. Mocht je geïnteresseerd zijn in een uitvoering voor een klas of jeugdgroep dan kun je contact met Christie opnemen. 


Voor meer informatie over de LEV-training kijk op de website van Chris

Kans-Rijk Kindercoaching | 06-22000024 | christie@kans-rijk.nl 

Kvk 34094423 | AGB-code 98102935

E-mailen
Bellen
Info