Kans-rijk Coaching voor pubers en ouders

ome > Werkwijze en Tarieven

 

Werkwijze


Kennismaking

Ons eerste contact kan via telefoon of mail. Ook een afspraak voor een kennismaking is mogelijk.  Een kennismaking kan bij mij in de praktijkruimte of bij je thuis. Tijdens de kennismaking kijken we of er van beide kanten vertrouwen is om de coaching te starten. 


Intake met ouders en kind

Tijdens het intakegesprek kom je samen met je kind en bespreken we uitgebreid wat er aan de hand is. Ook kijken we hoe het verdere traject van de coaching er uit gaat zien. Aan het eind van het intakegesprek is het duidelijk of en hoe we de coaching gaan doen. Als ik denk dat een ander traject gewenst is, dan zal ik je daar over adviseren en doorverwijzen.


Coachingsessies

Je bent als ouder tijdens de coachingsessies aanwezig of tijdens het laatste deel van de sessie, afhankelijk van wat past bij jou en je kind of tiener. Waarom?

- Je kent je kind het beste
- Je bent onmisbaar in het proces van je kind en

- Jij bent samen met je kind in staat om thuis
  verder te werken aan de veranderingen die je
  graag wilt zien.

 

Een coachingssessie duurt ongeveer 60 minuten. We stellen aan het begin van elke sessie een doel vast voor de sessie en houden in de gaten of dat ook gehaald wordt. Aan het eind van de sessie blikken we terug en kijken we of er een volgende
afspraak nodig/wenselijk is.

 

Afronding

Wanneer jij en je kind het vertrouwen hebben dat jullie weer op eigen kracht verder kunnen dan ronden we af. We evalueren het gelopen traject in een eindgesprek. 


Adiona

Kans-Rijk is aangesloten bij Adiona, de beroepsorganisatie voor kindercoaches.

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

Kans-Rijk is geregistreerd bij het SKJ. Als geregistreerde professional werk ik continu aan mijn professionele ontwikkeling door het regelmatig volgen van na- en bijscholing en door reflectie op mijn eigen handelen middels intervisie. Ik verbind mij aan de normen en standaarden die de beroepsgroep zelf aan goede professionals stelt, zoals een beroepscode en vakinhoudelijke richtlijnen. Beroepsregistratie draagt hiermee bij aan de kwaliteit van de hulpverlening.Tarieven coaching

Onderstaande tarieven zijn van toepassing:


Kennismakingsgesprek

ca. 30 minuten    

gratis     

Intakegesprek

60 minuten

€ 60,-

Coachingsgesprek 

60 minuten

€ 60,-


Bedragen zijn inclusief 21% BTW.


Aan het eind van de maand ontvang je een rekening. 
Tot 24 uur van te voren kan een afspraak kosteloos worden verzet.


Vergoeding van de coaching is mogelijk

Kans-Rijk is gecontracteerd door de gemeente Overbetuwe, Wageningen, Lingewaard en Nederbetuwe als jeugdzorgprofessional voor ambulante jeugdhulp, begeleiding basis. Vergoeding door de gemeente is bij verwijzing door huisarts of via sociaal team mogelijk. 


Wachttijden

De wachttijden bedragen momenteel < dan 3 weken.


Je krijgt binnen 24 uur een reactie op mail of ingevuld contactformulier en binnen 1 week wordt de afspraak voor kennismaking ingepland.


Lees de Algemene Voorwaarden van Kans-Rijk.


In de privacyverklaring kun je lezen hoe Kans-Rijk op een zorgvuldige manier omgaat met jouw gegevens.Kans-Rijk Kindercoaching | 06-22000024 | christie@kans-rijk.nl

Kvk 34094423 | AGB-code 98102935 

E-mailen
Bellen
Info