Jongeren

zijn de toekomst

De puberteit is een periode vol veranderingen

Waar de eerste jaren van je leven vooral je ouders jouw voorbeeld waren en degene met wie je het meest deelde, worden nu je vrienden en vriendinnen veel belangrijker.
En dat leidt soms tot botsingen met je ouders. Zij willen van alles weten en jij wilt vooral niet dat ze zich met jou bemoeien. Je wilt graag je eigen gang gaan. Ondertussen loop jij misschien wel met vragen of moeite rond die je liever niet meer met je ouders deelt. Want je wilt ze niet tot last zijn en vooral niet dat ze zich zorgen gaan maken.

Onzekerheden en twijfels

Je gaat in de puberteit ook veel meer nadenken over wat jij van dingen vindt en hoe jij je leven wilt leven. Je krijgt soms te maken met onzekerheden, stemmingswisselingen, twijfels over jezelf en wat je wilt en wellicht nog hele andere vragen en struggles. Tijdens de coaching vind jij een plek waarin je neutraal je verhaal kunt doen. Waarin ik luister naar jouw vragen, je gevoelens, je zorgen en waar we samen kijken naar een verbetering van hoe jij je voelt. Als jij dat fijn vindt betrekken we je ouders hierbij op een manier die jijzelf bepaalt. Maar dat is alleen als jij dat zelf ook wilt.

Samen verder kijken

Samen gaan we kijken hoe jij weer lekker in je velt komt te zitten, hoe je verder kunt ontwikkelen en die dingen doen waar je plezier aan beleefd.
De coaching is positief, gericht op het vinden van oplossingen en mogelijkheden. We praten, we maken situaties visueel, we gebruiken kaarten en materialen om jouw situatie in beeld te brengen. En ik sluit aan op wat bij jou past.

Neem contact op

Neem gerust contact op als je wel een keer wilt kennismaken!
Want het is aan jou om te kijken of de klik er is en of jij vertrouwen hebt in onze  samenwerking. 

Als je via de huisarts of het sociale kernteam een verwijzing vraagt, dan kunnen de kosten vergoedt worden. Daar kan ik je ook verder bij helpen.

9 + 14 =

(06) 220 000 24

Dorpsstraat 7, 6672 LC, Hemmen

info@kans-rijk.nl